Ruimteboxen.nl

Is een aantal jaren geleden gestart met het ontwikkelen van bedrijfsruimten in combinatie met opslagmogelijkheden voor zowel de zakelijke markt als de particulier. Veelal ontwikkelen wij locaties nabij de stad of dorpskern gelegen, vaak zijn dit inbreidingslocaties. Wij maken gebruik van een prefab garageboxen die af fabriek worden geleverd. Dit resulteert in een hoge kwaliteit en solide opslagboxen die veel volume bieden. Doordat alle boxen die wij plaatsen groter zijn dan een standaard garagebox, hebben we gekozen voor een nieuwe naam, zo is de Ruimtebox ontstaan. Ruimtebox.nl maakt onderdeel uit van Bronsvast Projectontwikkeling te Deventer.

Wij zorgen voor ruimte voor wonen en werken!

Ruimteboxen

De prefab ruimteboxen zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken o.a. als opslag van goederen, stalling van auto, boot, caravan, camper, oldtimer of motor en niet te vergeten voor het uitvoeren van diverse kleine en hobbymatige werkzaamheden. Deze boxen worden zowel in de koop als in de huur aangeboden. Nieuw zijn de gestapelde boxen!

Bedrijfsunits

Bedrijfsunits zijn beschikbaar met een oppervlakte vanaf ca. 120 m2. Dit betreft flexibel in te delen units over twee bouwlagen desgewenst met een compleet kantoor op de 1e bouwlaag. De scherp geprijsde afbouwpakketten geven u de mogelijkheid de unit naar wens in te delen. De bedrijfsunits worden op traditionele wijze gebouwd, wat staat voor een degelijke en hoogwaardige bouw. Zo worden de units uitgevoerd met gemetselde muren en de vloeren en daken van beton.

Neem contact op voor de mogelijkheden of bekijk ons aanbod.

Ruime afmetingen van 16,5 m2 tot 31,5 m2

Voldoende draairuimte Voor uw garage

Waardevast! Goede investering