Eind mei 2013 zijn 21 ruimteboxen en 9 bedrijfsunits aan de Van Foreestlaan op bedrijventerrein Rijnhaven door Bouwbedrijf De Gilden BV opgeleverd. Vanaf oktober 2013 is er bovendien een compleet ingerichte model bedrijfsunit beschikbaar.

De bedrijfsunits

De bedrijfsunits met een oppervlakte van 100 m2 over 2 bouwlagen kunnen flexibel worden ingedeeld. Er is ruimte voor een royaal kantoor in combinatie met een productie-/opslagruimte op de begane grond. Met grote ramen aan de voor- en achterzijde beschikt u over een representatief kantoor en een optimale werkomgeving. Er zijn diverse scherp geprijsde afbouwpakketten samengesteld, zodat u uw bedrijfsunit naar wens in kunt richten. De modelbedrijfsunit met alle opties is dagelijks te bezichtigen op afspraak!

Huur of koop, aan u de keuze! (huurprijs op aanvraag)
Casco prijzen bedrijfsunits vanaf € 129.500 excl. B.T.W.

De ruimteboxen

De prefab ruimteboxen worden sleutelklaar (Casco+) met een gesloten vloer afgeleverd. Ze kunnen meteen in gebruik worden genomen en bieden uw eigendommen een doeltreffende bescherming tegen diefstal, beschadiging, zonnestralen en vorst. Deze boxen zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken o.a. als opslag van goederen, materialen, gereedschappen en machines en niet te vergeten voor het uitvoeren van diverse kleine werkzaamheden.

Casco prijzen Ruimteboxen vanaf € 39.500 excl. B.T.W.

Zowel de Ruimteboxen als Bedrijfsunits zijn per direct beschikbaar!

Bereikbaarheid/locatie

De Van Foreestlaan is gelegen nabij de provinciale weg N11 (Leiden-Alphen aan den Rijn-Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag-Amsterdam) en A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem).

Voor meer informatie over de bedrijfsunits en ruimteboxen kunt u terecht bij

Basis Bedrijfshuisvesting B.V.

Gegevens van deze makelaar kunt u hier rechts vinden.

Status
  • Verkocht
Terug naar overzicht
laden kaart...

Meer

Ruimteboxen

  • Ruim

    Van 16,5 m2 tot 31,5 m2

  • Voldoende manoeuvreerruimte

    Voor uw caravan, boot, camper, oldtimer.

  • Waardevast!

    Goede investering